Så greb coronaen igen ind i turneringen

Så greb coronaen igen ind i turneringen

nov. 12, 2020


FC Sydvests hjemmekamp sidste lørdag mod Thisted Fc blev desværre udsat, efter at samfundet lukkede ned for ” det nordenfjords”, som i vores tilfælde betyder Thisted FC og Jammerbugt FC.

Disse to hold må ikke forlade deres hjemkommune og må heller ikke tage mod besøg, og det betyder faktisk, at man kan opleve, at de to hold vil stå og mangle tre opgør hver, når der dømmes juleferie.

Dette er bestemt ikke et drømmescenarie, snarere det modsatte, for en turnering fungerer jo bedst, når alle hold har spillet lige mange kampe efter hver spillerunde. Ærgerligt, men sådan er vores nye og ikke ønskværdige virkelighed.

Men nu gælder det så årets sidste hjemmekamp i BankParken mod fynske Middelfart, som helt sikkert ikke er tilfreds med det, de ser på resultatavlen lige nu. En storsatsende klub med Nordic Bet ambitioner og et økonomisk set-up der vist overskrider de flest andres. Men uden øjeblikkelig virkning, selvom det sidste lørdag blev til en 1-0 sejr mod Holbæk

Deres ambition må nu være, ikke oprykning, men et nyt liv i det der til den tid hedder 2. division.

Men de skal ikke få det let, for FC Sydvest er jo heldigvis en stærk enhed, der kan spille lige op mod og på rigtig gode dage besejre alle.

Det viste vi jo for kortere tid siden mod Fredericia, der blot ligger et godt spytklat fra dagens vestfynske modstander.

Af Finn Hedegaard

Arkivfoto Flemming Andersen

 

Share