Sæsonens sidste kamp

Sæsonens sidste kamp

jun. 16, 2023


FC Sydvest 05 Tønder drager i aften til Fredericia for at spille forårets sidste kamp, når Fredericia FF tager imod i på kunstbanen, Madsbyvej 4, 7000 Fredericia, hvor vi håber at se nogle af vore trofaste fans på sidelinien.

Frederica har bestemt ikke spillet nogen stor sæson og har stadig den første sejr til gode. 3 uafgjorte og 10 nederlag er det blevet til for fæstningebyens drenge. Det er ikke fordi de ikke scorer mål nok. 19 mål er det blevet til i de første 13 kampe, men med 51 mål imod, har de lukket dobbelt så mange mål ind som FC Sydvest 05 Tønder.

FC Sydvest 05 Tønder har ikke længere muligheden for at komme til at spille om oprykning, som vi ellers havde håbet, men kampen er alligevel vigtig, da vi med en sejr kan bevare status som Jyllandserie 1 hold. Vi lå længe med i toppen af rækken, men to point i de seneste tre kampe har sendt os ud af det gode selskab. I aften klokken 19.00 skulle sæsonen så gerne slutte af med en sejr og tre point, så vi kan sætte flueben ud for overlevelse og sætte nye mål for næste sæson.

Share