Sejr i Bredballe er påkrævet

Sejr i Bredballe er påkrævet

jun. 2, 2023


Det store midterfelt, nummer 3-6 består af FC Sydvest: 18 point, Sædding Guldager: 17 point, Bredballe: 17 point og Esbjerg: 15 point, så kampen om at jagte 2.pladsen, som Horsens sidder på med 21 point er ret intens netop nu. Derfor er kampen mod Bredballe særdeles vigtig, da taberen af den kamp nok må indse at de er ude af kapløbet.

Bredballe IF tabte det første indbyrdes opgør i BankParken med 2-1 i en udramatisk affære, hvor østjyderne først fik reduceret i overtiden, men dermed ikke sagt at det bliver nemt i Bredballe, øst for Vejle. Bredballe har blot tabt 2 af 11 kampe. Ud over den i bankParken var det hjemme mod SGI. De spillede bl.a. 1-1 mod både Horsens og Herning, som de stadig har til gode at møde en gang til, så lige pt. mangler de at møde nummer tre, to og et i tabellen og kan selv afgøre en del i kampen om top 2.

FC Sydvest 05 Tønder kan også selv være med til at afgøre egen skæbne, men det kræver først og fremmest en sejr i Bredballe og det bliver ikke nogen nem opgave. I forrige runde spillede vi en fantastisk 2.halvleg og i Bredballe skal vi igen spille vores bedste og denne gang gerne i begge halvlege. Midtbanen bliver vigtig, det er her vi skal vinde duellerne, så vort forsvar ikke kommer for meget under pres. Mathias Maibøll Andersen og Viktor Schlage bliver således to særdeles vigtige brikker i kampen, og de kan gøre en stor forskel i Bauhaus Park Hældager i Bredballe.

Kampen spilles lørdag klokken 13.00

Share