Sejren var ikke nok til overlevelse

Sejren var ikke nok til overlevelse

maj. 30, 2021


Håbet er som bekendt lysegrønt, og sådan var sommervejret også lørdag eftermiddag i BankParken.

FC Sydvest 05 Tønder skulle kæmpe for overlevelse mod Holstebro, som allerede havde erkendt virkeligheden. Og der var fart over feltet og positive signaler, og inden der var gået 25 minutter var hjemmeholdet kommet foran 3-0, og alt tegnede lyst, især da flashscore kunne registrere at Svendborg førte mod Holbæk. Det var Benjamin Zjalo, Martin Hedeager Jensen og Marten van Ittersum, der stod for de tre scoringer.

Men ud af næsten ingenting kom Holstebro til 2 scoringer ,og så var spændingen igen intakt, hvad der jo ikke ligefrem huede de 200 tilskuere og trænerbænken hos FC Sydvest.

Mere ro på kom der i starten af 2. halvleg, hvor Fc Sydvest var chanceskabende, og det resulterede i en 4-2 føring, som holdt kampen ud.

FC Sydvest spillede faktisk en god kamp mod et bestemt ikke dårligt Holstebro mandskab, der var stærkt teknisk, men heldigvis for os ikke forsøgte sig med skud fra distancen, men ville spille sig helt ind i det lille felt.

Desværre meldte mobilen om Holbæk føring på 3-1 i Svendborg, og da det sluttede 2-3 var FC Sydvest ude af divisionen.

Nedrykningsspillet ligger nu i hænderne på Holbæk og Næsby, mens det ligger fast at Jammerbugten spiller i NordicBet Ligaen næste sæsonen.

FC Sydvests sidste opgør bliver mod Brabrand på lørdag, som har mulighed for oprykning, hvilket betyder at FCS har en moralsk forpligtelse til at yde sit bedste.

Af Finn Hedegaard
Foto Flemming Andersen

 

 

 

Share