Songani er tilbage i FC Sydvest 05 Tønder

Songani er tilbage i FC Sydvest 05 Tønder

feb. 7, 2019


Det er med stor glæde, at vi igen kan præsentere den tidligere landsholdsspiller for Zimbabwe, Silas Songani i FC Sydvest 05 Tønder. Silas Songani kommer direkte fra SønderjyskEs superligatrup så da muligheden for at leje Silas kom på tale, var vi hurtige til at slå til.

Sidst Silas tørnede ud for FC Sydvest, i efteråret 2018, var han et kæmpe aktiv. Efter lidt tilvænning fik han scoret 5 mål i 10 kampe og var en evig trussel for modstanderne.

Med stor respekt for økonomien i en klub som vores, er vi afhængige af velvilje fra vores partnere. Derfor varmer det når vi får en ekstraordinær støtte fra 2 af vore gode samarbejdspartnere, nemlig Sydbank og DTL. De har vist stor forståelse for nødvendigheden i at forstærke truppen og samtidig aktivt at være en del af klubbens slogan ”fodbold i fællesskab”

Uden Sydbank og DTLs støtte ville dette ikke være muligt og vi er rigtig glade for at se Silas i den hvide trøje igen, udtaler Keen Simonsen.

Tommy S. Pedersen, filialdirektør i Sydbank udtaler: I Sydbank støtter vi de store lokale drømme, og derfor er vi glade for at kunne bidrage til den fortsatte udvikling i FC Sydvest. Med aftalen håber vi, at FC Sydvest kan være med til at styrke det lokale nærvær, og ikke mindst sikre vores kunder samt fodboldinteresserede i Tønder flere gode fodboldoplevelser.

Samtidig har der været en rigtig god velvilje fra vores gode samarbejdspartner SønderjyskE, for at få enderne til at nå sammen. Det er dejligt med et så godt samarbejde med SønderjyskE.

Vi har nu en rigtig stærk trup om end den måske er en smule smal. Hele truppen er dog klar over at det bliver hårdt arbejde i foråret, men alle er fuld fokuserede på at få afsluttet grundspillet godt, så vi står stærkest muligt i forhold til det efterfølgende slutspil.

Vi starter sæsonen lørdag d. 9. marts og glæder os til at vise et forhåbentlig talstærkt publikum godt spil og point på kontoen.

På billedet (hentet fra Jydske Vestkysten) ses Sydbanks filialdirektør i Tønder, Tommy Schneidelbach Pedersen, partnerchef i FC Sydvest 05 Tønder, Keen Simonsen, samt Thorsten Simonsen, DTL.

 

Se i øvrigt artiklen i Jydske Vetkysten https://www.jv.dk/lokalsporttoender/FC-Sydvest-praesenterer-aftale-med-SoenderjyskE-angriber/artikel/2685580

 

Share