To afgørende ture til Århus

To afgørende ture til Århus

sep. 22, 2023


På bare fire dage skal FC Sydvest 05 Tønder to gange til Århus og resultaterne af disse kampe får stor betydning for resten af sæsonen, vel vidende at der stadig vil være fem kampe tilbage efter disse to. Se bare tabellen nedenfor, den siger næsten alt om hvor tæt det er lige nu, og hvor vigtigt hvert eneste point er.

Lørdag står der Århus 1900 på programmet og dem har vi allerede mødt på BankParken, hvor det i anden runde blev en pointdeler efter en 2-2 kamp, hvor FCS førte 2-0, men alligevel kunne være glade for det ene point til sidst. På tirsdag hedder det så Vatanspor, som vi endnu ikke har mødt, men som ligger næstsidst efter bare en sejr i 7 kampe. Det skal vi dog ikke lade os snyde af, vi er trods alt stadig de eneste der har tabt til bundholdet SGI.

Der er bare ingen nemme kampe i denne her række. Er man der ikke 100% og giver alt hvad man har i sig, så taber man, og FC Sydvest 05 Tønder er et lysende eksempel på et hold der kan slå alle i rækken, men så sandelig også kan tabe til alle. Der findes vigtige kampe og der findes sindsygt vigtige kampe. De næste dages to kampe i Århus er sindsygt vigtige, skal vi have snor i topholdene og kvalificere os til endnu en halvsæson i Jyllandserie 1.

Så alle Sønderjyder bosat i Århus, vi har brug for jeres opbakning, på lørdag kl. 13.30 på Fort Langenæs og på tirsdag kl.19.20 på Arena Vest (kunststofbane).

Share