To gange Villads i blæsende affære

To gange Villads i blæsende affære

okt. 15, 2023


FC Sydvest 05 Tønder spillede lørdag en meget vigtig kamp, da Vatanspor var en tur i Tønder for at spille på Kunststopbanen, en kamp som begge bare skulle vinde. Og det var en stormfuld affære der gjorde tingene svære for de to hold.

Selve kampen startede for os helt perfekt. Vi sad der i duellerne og spillede rigtig fint under lidt til tider vanskelige vejrforhold. Vi kommer da også foran 1-0, efter 10 minutters spil, efter et langt indkast hvor bolden dumper ned for Villads fødder som flot sparker den ind i langt hjørne. Herefter mister vi lidt momentum og mister for mange lette bolden, og det er egentligt os selv der er vores værste modstander, da vi spiller hinanden dårlige. Vatanspor for udlignet efter 20 minutter på en andenbold efter hjørne. Det er indtil pausen meget frem og tilbage i vinden, og ikke en særlig velspillet kamp. Til sidst har begge hold mulighed for at score yderligere., men pausestillingen forblev 1-1.

I anden halvleg er det primært Vatanspor på bolden, uden at det bliver rigtig farligt. Vi selv har en del offensive omstillinger, som vi får alt for lidt ud af. Igen er der i lange perioder stilstand og forholdene gør det svært, samt vi har dårlige beslutninger med bolden. Villads får bolden i nettet ca. 10 minutter før tid, men dommeren vurderer korrekt at der er hånd på bolden forinden. Vatanspor satser mere og mere, da 1 point for dem ikke ville rykke det store. Man stod dig med fornemmelse af at en enkel vellykket kontra til FC Sydvest, ville sætte sømmet i kisten. Således skulle det også gå. Et par minutter før tid, får vi et straffe efter en kontra, hvor Noah Musaefendic bliver nedlagt i feltet. Korrekt straffe og sikkert sat ind af Villads. Kort efter fløjtes der af efter at et heroisk kæmpende FC Sydvest hold holder stand.

Så alt i alt en næsten perfekt defensiv kamp, med små udfald, hvor vi til tider gjorde det svært for os selv. Offensivt skal vi stadig have bygget på samt bevare roen i de mange lige ved og næsten muligheder som vi ofte har mange af.

Tre vigtige point og lørdag jagter vi 5.pladsen, når Sædding/Guldager kommer til Tønder, og med det vejr der venter, bliver det nok igen på Kunststofbanen.

Share