FC Sydvest 05 Tønder – Kolding IF 0-1 (0-1)

FC Sydvest 05 Tønder – Kolding IF 0-1 (0-1)

okt. 15, 2018


Kampreferat: Ingen point i superflot kamp

Det var vist den bedst spillede kamp i hele dette efterår, da FC Sydvest 05 havde hjemmekamp mod topholdet Kolding IF. Det flotte og fremadrettede spil var desværre ikke nok til at vriste point fra topholdet, der tog hjem med alle tre point i tasken for resultatet 0 – 1. Øv.

FC Sydvest stillede op med Kasper Tiedemann i målet, forsvaret med Simon Ingemann Hansen, Christian Degn Clausen, Mads Blom og Marten van Ittersum, midtbanen var Oliver Nielsen, Anders Vest Hansen, Jonas Hansen og Silas Songani mens Jeppe Hansen og Anders Thomsen var længst fremme.

Begge hold var tændte fra start. Der var en stemning af lokalopgør over kampen. Desværre så kunne den tidligere FC Sydvester, Morten Hansen, banke bolden i ”det forkerte mål” allerede efter 10 minutters spil og dermed bringe sit nye hold Kolding foran 1 – 0.
Heldigvis lod FC Sydvest sig ikke slå ud af dette mål men kæmpede indædt for at få udlignet. Det var også tæt på flere gange, så med en lille bitte portion held og lidt mere skarphed, så var det også blevet til point i denne kamp. Det blev det så ikke og Kolding kunne udbygge pointhøsten til 28.
Der blev skiftet lidt ud i anden halvleg. Oliver Nielsen blev erstattet af Lasse Clausen og Simon Ingeman Hansen blev skiftet med Nils Priisholm.

Allerede på lørdag den 20. oktober går det igen løs på Bank Parken i Tønder. Da kommer rækkens nummer tre, Skive på besøg. Kampen fløjtes i gang som vanligt kl. 15.00.
Resten af efteråret ser sådan ud for FC Sydvest 05. 27. oktober på udebane mod Brabrand, 3. november hjemme mod Odder og endelig efterårets sidste kamp der spilles ude lørdag den 10. november mod Kjellerup. Så har spillerne kamppause frem til 8. marts hvor det går løs mod Vejgaard.
Med det spil holdet leverede mod Kolding kan det slet ikke undgås at der kommer point på kontoen i de sidste kampe inden vinterpausen. Vær selv med når der er divisionsbold på Bank Parken i Tønder.

Af Holger Ringgaard

 

Kampoplæg: Topholdet Kolding IF kommer på besøg

Det er ikke gået helt som forventet i de første 11 spillerunder af 2. division her i efteråret. Det er blevet til flere ”lige-ved-og-næsten”-kampe for FC Sydvest – og søndagens udekamp mod Ringkøbing var desværre en mere i denne kategori.
To godt kæmpende hold mødtes i Ringkøbing – og så var det hjemmeholdt, der havde marginalerne på sin side. Midt i første halvleg faldt kampens eneste scoring – desværre til Ringkøbing.
Selv om FC Sydvest kæmpede bravt, så kom der ikke den lille smule held, der skulle til at få point med hjem fra den kamp.

På lørdag ser det bestemt ikke nemmere ud for FC Sydvest 05. Da kommer puljens ubesejrede førerhold, Kolding IF, på besøg. Kolding har vundet hele 7 af de 11 kampe – de resterende 4 er endt uafgjort. Det betyder, at Kolding har høstet 25 point i efterårets kampe – imponerende.
Men det betyder bestemt ikke, at der ikke kan komme spænding i kampen på Bank Parken på lørdag eftermiddag når de to mandskaber løber på grønsværen til kl. 15.00.
Fodbolden er som bekendt rund og med lidt smil fra heldets og lykkens gudinder, så kan der stadig ske mirakler på en fodboldbane.
Det ser godt nok lidt tungt ud – og FC’erne må nok belave sig på at skulle være med i den afdeling til foråret, der skal dyste om at undgå nedrykning fra 2. division.

På Koldings mandskab har man foruden den stærke tidligere FC Sydvest-spiller Morten Ohlsen Hansen også to spillere, der ligger højt på topscorerlisten i rækken. Det er Rune Nautrup med 8 mål og Kristian Kirkegaard med 6 mål. Længere nede i listen er Anders Thomsen FC Sydvest’s bedste målskytte med 3 mål.

Kom selv med på Bank Parken på lørdag og vær med til at støtte hjemmeholdet. De fortjener det.

Af Holger Ringgaard

Share