Træner Jes Bekke glæder sig over at være i gang igen

Træner Jes Bekke glæder sig over at være i gang igen

jan. 19, 2021


FC Sydvest 05 Tønder startede fodboldforberedelserne i går

 

Det har været en ret lang vinterpause for holdene i 2. division, og hvis man ligger i rækker lavere nede, bliver pausen endnu længere, for coronasituationen sætter forbud mod fodbold på disse lavere niveauer.

  1. division opfattes som professionel idræt, og derfor må FC Sydvest 05 Tønder og de øvrige 2. divisionshold gå i gang med forberedelserne, og det glæder træner Jes Bekke og FC Sydvest-truppen, som begynderr træningen på mandag den 18. januar 2021.

– Spillerne har haft mulighed for at koble af i julemåneden, men nu kribler det efter at komme i gang igen, og fra mandag bliver der træning 3-4 gange om ugen indtil sæsonstart i marts, siger Jes Bekke, der kan glæde sig over, at næsten alle fra efterårssæsonens trup fortsætter.

– Vi ved at Marcus Holm må stoppe, og der er usikkerhed omkring Andreas Broe, men ellers har vi alle til rådighed, naturligvis bortset fra Morten Beck og Kasper Sørensen, der fortsat er skadede.

– Vi håber på et par nye, men skulle der ikke komme forstærkninger, føler jeg også, at vi har en god trup, der har præsteret godt i efteråret, og vi ser med fortrøstning frem mod forårssæsonen, som dog bliver yderst spændende og måske også nervepirrende med de ekstraordinære nedrykningsregler.

I går startede træningen ud kl. 18.00 i Skærbækcentret med løbetests, men ellers er det Løgumklosters kunststofbane, der vinteren over bliver underlag for spillernes træning.

 

Af Finn Hedegaard

 

 

Share