Turen går til Nordjylland idag: FCS mod Jammerbugt FC

Turen går til Nordjylland idag: FCS mod Jammerbugt FC

okt. 19, 2019


I dag kl. 14.00 står FC Sydvest klar på Sparekassen Vendsyssel Arena. Modstanderen er Jammerbugt FC. Og det er ikke et hold FC Sydvest traditionelt har det let med. Det er en vanskelig modstander.

Det er faktisk ikke så længe siden de to hold tørnede sammen. På Bankparken Tønder blev det til en 0-0 kamp som var meget ujævn. Ingen af holdene spillede som de godt kunne have tænkt sig og der var ikke mange direkte chancer.

Siden har Jammerbugt FC spillet sig op. Senest vandt nordjyderne på udebane over AB med 1-0. Det var en kamp hvor Jammerbugt formentlig spillede noget af det bedste i denne sæson. Og det har bestemt givet de blåblusede nordjyder troen på at de kan hive tre points hjem idag. Og de har oprykningsspillet i sigte. De er á points med Dalum som ligger på den forjættende 6. plads.

I modsætning hertil har FC Sydvest haft et par hårde nederlag der skal fordøjes. De kommer efter at holdet rent faktisk med to sejre var ved at få fat i noget rigtig godt spil. I den seneste kamp mod Brabrand var der ingen dårlige undskyldninger fra vores træner team, Cheftræner Hans Henrik Andreasen og assistenttræner Peter Randbo Jepsen. De erkendte blankt at på dagen var Brabrand bedre. Dog så både trænerne og vi tilskuere at vores drenge trods alt skabte chancer. Så mulighederne ligger i, at lukke af bagude og så er vores spillere så dygtige at de nok skal skabe nogle chancer. Og vi håber så på at de også udnytter dem idag.

en af de ting som FC Sydvest er kendt for, er at de “rykker sammen i bussen” når det strammer til. Og spillerne ved at det er der brug for nu. Der skal fightes og kæmpes på samme niveau som i slutningen af sidste sæson reddede sig i sidste kamp. Det var en imponerende fight. Man skal selvfølgelig huske at selvom man fighter så det står af en, er det ikke altid man vinder alligevel. Men vi ved at spillerne vil give sig fuldt idag og når man gør det, så er man selvfølgelig bedre i stand til at hive et godt med hjem på trods af at det er en modstander der spiller godt og har masser af selvtillid.

Hvis du vil følge kampen live spilles kampen som sagt på Sparekassen Vendsyssel Arena i Pandrup kl. 14.00. Man kan også se kampen live på Ekstrabladets hjemmeside. Det kræver dog et abonnement. Men her er linket  https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/anden-division/

Share