U14 drenge spiller med det store setup i BankParken

U14 drenge spiller med det store setup i BankParken

jun. 9, 2023


De dygtige U14 drenge har efter en svær start på sæsonen på imponerende vis bidt sig fast i toppen af liga2A. De sidste 7 kampe har kastet 16 point af sig, hvilket kun er overgået af topholdet Marienlyst med 17 point. Med en placering på 3. pladsen og med mulighed for at snuppe 2. pladsen med sejre i de sidste 3 kampe, så er der meget på spil tirsdag aften.

Drengene håber på stor opbakning og de vil gøre alt for at kampen bliver seværdig og placeringen i toppen kan fastholdes. Modstanderen Dalum er placeret på 4. pladsen, 3 point efter FC Sydvest. Og i det modsatte opgør tabte FC Sydvest med 3-0. Så vigtigheden af kampen taler for sig selv.

Kom ned på BankParken og se en god gang fodbold tirsdag den 13. juni kl. 19.00. Støt samtidigt BankParkens Venner ved at indtage aftensmaden (stadionplatte) og lidt køligt til ganen på en aften hvor vejrguderne lover 23 grader om aftenen. BankParkens Venner er et vigtigt aktiv for FC Sydvest, og derfor er det vores håb, at I møder talstærkt op og bakker de unge U14 spillere og BankParkens Venner op.

Vel mødt

 

Share