Uafgjort i BankParken mod Varde

Uafgjort i BankParken mod Varde

maj. 8, 2022


FC Sydvest 05 Tønder mødte fredag aften Varde, i et klassisk bundopgør på BankParken. Og det var to hold der havde brug for alle tre point og det kunne ses på banen. begge hold stod godt defensivt og havde svært ved at tilspille sig chancer. Dog var FCS tæt på efter 8 minutter med en chance på hovedstød. Efter 31 minutter gik det dog galt, da Vardes Simon Jelstrup udnyttede en chance og scorede et flot mål til 0-1. Kort før pausen havde FCS en kæmpe chance, men bolden blev sendt over mål.

FC Sydvest kom rigtig flot ind til anden halvleg og lagde straks et stort pres på Varde. Allerede efter seks minutter gav det resultat, efter et flot opspil hvor Rasmus Hoeg sendte en bold ind i feltet, hvor Villads Møller var sidste mand på bolden og han scorede til 1-1. Det mål frustrerede Varde og bare to minutter efter snød Mahir Dzankovic fuldstændig Varde forsvaret, men hans afslutning blev desværre reddet af overliggeren.

Efter 66 minutter fik Vardes Martin Thomsen sit andet gule kort og måtte gå i bad. Tre minutter senere havde deres bedste forsøg efter pausen, med et skud fra omkring 45 meter. Ellers var det FCS der pressede på resten af kampen og så man kampen med Sydvestbriller, kunne man godt have fået et straffespark i overtiden. Det var dog en 50/50 situation og dommeren valgte ikke at give straffe i situationen og kampen endte således 1-1. En kamp som vi burde have vundet, men det sidste mål manglede.

Kasper Sørensen var da også ærgerlig over at skulle nøjes med det ene point, da han efter kampen sagde: “Opspillet til vores mål synes jeg var rigtig flot, men jeg ville rigtig gerne have vundet den her kamp, jeg vil gerne vinde alle kampe, men sådan går det jo desværre ikke altid”.

Share