Uafgjort mod Århus Fremad var en halv sejr

Uafgjort mod Århus Fremad var en halv sejr

mar. 31, 2019


Solen skinnede, græsset var trimmet. Man kunne næsten ikke ønske sig det bedre. Op til FC Sydvest’s kamp idag mod Århus Fremad havde dusinvis af frivillige gjort alt klart til at 22 mand kunne underholde et forhåbentlig talstærkt publikum.

    Håbet var at FCS kunne drille favoritterne fra Århus. 1. halvleg tydede dog ikke meget på det. Gæsterne fra Århus Fremad var klart bedst. De spillede hurtigt og direkte og efter flere chancer fik de belønningen og scorede til 1-0 ved Frederik Høgh. Og det var Århus Fremad der sad på spil og chancer. Der var ikke flow i FCS’ spil og der var desværre rigtig mange boldtab. Det var en flok duknakkede FCS spillere der gik til pause.

   Hvad der skete i omklædningsrummet skal vi ikke kunne udtale os om. Men det var i hvert fald en flok totalt forvandlede FCS spillere der kom ud til anden halvleg. Det var helt utroligt. De spillede med den rette attitude og den rette tænding og det fik i det hele taget kampens sportslige niveau til at hæve til et ret højt niveau. Nu bølgede det ene velspillede angreb efter det andet mod Århus Fremad’s mål. Og i det 50. minut kom forløsningen da Jesper Riis brød igennem i højre side og sendte bolden indover, i første omgang blev bolden headet væk, men den endte hos Marco Hansen der med et velplaceret hovedstød headede bolden i mål uden chance for Århus Fremad’s målmand.

    FCS havde så godt greb om topholdet at man faktisk bare ventede på at FCS scorede sejrsmålet. Men trods nogle kæmpe chancer kom bolden ikke ind. I de sidste minutter af kampen fik Århus Fremad en stor chance på en omstilling, men den blev flot afværget af FCS målmand Kasper Tiedemann.

    Cheftræner Hans Henrik Andreasen fremhævede efter kampen 2. halvleg. “Det siger næsten sig selv, hvad der er at sige om kampen. 1. halvleg er der slet ikke flow i vores spil, mens anden halvleg var flot og det nærmest virkede som om Århus Fremad ikke kunne følge med.” Mon ikke både han og assistent træner Peter Randbo Jepsen håber at spillerne fortsætter, næste lørdag mod Tarup/Paarup, hvor de slap i anden halvleg på denne solskinsdag hvor man trods genvordighederne for FCS tænkte: “Idag kan det da ikke gå helt galt.” Og det gjorde det jo heller ikke..   

Share