Vellykket pokalkamp

Vellykket pokalkamp

sep. 6, 2018


Vellykket pokalkamp

Vi kan nu med stor tilfredshed se tilbage på en velafviklet pokalkamp. De første meldinger går på at alt er løbet af stablen særdeles tilfredsstillende.

Det viser os at vi i fællesskab kan løfte store opgaver og det er jo fedt. Der skal herfra lyde en stor ros til de over 60 frivillige der både før under og efter kampen har ydet en fantastisk indsats, uden disse folk havde arrangementet set helt anderledes ud. Alt var planlagt ned i mindste detalje og med Jørgen Kristensen som tovholder for de frivillige blev det hele udført til punkt og prikke.

Det er også fedt at moderklubberne bakker stort op omkring bolddrenge og børn til indløb. I alt 74 børn fra henholdsvis, Ballum IF, Bredebro IF, Løgum IF og Tønder SF fodbold var involveret i den del, det er stærkt og det er ” Fodbold i fællesskab”.

Selvom de forventede mange AGF tilhængere udeblev, var der så mange lokale tilskuere at stadionrekorden uden problemer blev slået i alt var der mødt 1033 tilskuere frem, hvoraf de 140 var fra AGF, så målet om de 1000 tilskuere blev lige præcis nået. Nu bliver det spændende at se hvor mange der kommer og kigger på lørdag når det går løs igen i 2. div. For samtlige tilskuere til AGF kampen, fik en gratis billet til lørdagens 2. divisionskamp mod Dalum.

I Sparekassen Bredebro loungen var det også nye tider, det var en fornøjelse at vi havde kæmpe opbakning fra vores mange sponsorer, vores lille fine lounge var fyldt til bristepunktet både udenfor og indenfor, og det lød til at også sponsorerne havde det godt under kampen, hvor de tog godt for sig af kage, sandwich og lækre håndmadder som Mad og Service i Abild velvilligt havde sponsoreret til dagens anledning.

Efter kampen var sponsorer samt spillere og ledere til en lille komsammen i Tønderhal 1 hvor ca. 150 personer deltog i en dejlig middag sponsoreret af Tønder sports og fritidscenter. Her blev AGF naturligvis ønsket tillykke med sejren. David Nielsen, cheftræner for AGF, fortalte også kort at han var en smule nervøs under kampen fordi FC Sydvest stod godt på banen og generelt bød AGF fint op til dans, der var ros for både en super bane, et godt tilrettelagt arrangement og ikke mindst FC Sydvest´s spillere som bestemt kunne være meget stolte af deres indsats.

Malurt

Eneste malurt i bægeret var at Bankparkens frivillige efter en uges flot arbejde med at stille hegn op, gøre tribunen top klar, sørge for ekstra toiletter og sørge for varer til alle de ny indrettede boder, onsdag morgen mødte ind til et opbrudt stadion. Låsen til stadion var klippet op, låsen til den til dagen ekstra anskaffede kølevogn var brækket op og låsen til den normale kiosk var brækket op. Alt hvad der havde med pølser og cola at gøre var væk. Heldigvis var Kvickly hurtig med hjælpen til at få skaffet nye varer og lavet nye pølser, men vi må desværre nok erkende at en stor del af overskuddet forsvandt i nattens mulm og mørke. Det er særdeles ærgerligt ikke mindst for alle de frivillige som har lagt så mange timer i dette arrangement med forhåbning om at alle kunne få en god oplevelse og klubben kunne tjene lidt til klubkassen. Så er der nogen i nabolaget der pludselig sælger billige grillpølser er vi meget interesseret i at vide det.

Af Flemming Jordt

Share