Vi kender ikke meget til den kommende modstander FA 2000

Vi kender ikke meget til den kommende modstander FA 2000

jun. 22, 2020


FC Sydvests 05 Tønder, træner Jes Bekke var bestemt ikke tilfreds med sit holds indstilling og præstation mod Skovshoved, og det gav da også et nederlag på 0-2.

Umiddelbart er der ingen ko på isen, når vi taler nedrykning, idet både Ringkøbing og Vejgaard tabte, og der er stadig 7 points forspring for FC Sydvest 05 Tønder, inden onsdagens opgør mod FA 2000.

Og hvad ved vi så om dem? Spørger vi FCS træner, Jes Bekke

“Det er en ret ukendt størrelse, men derfor ikke nogen nem størrelse. Som de andre sjællandske hold i nedrykningsgruppen er de gode, teknisk velfunderede og en farlig modstander, hvis man giver dem lov”, siger Jes.

Og netop ” at man giver dem lov” var sagen da Skovshoved besøgte BankParken.

Nu skal Jes Bekke få banket noget gejst i truppen, så modstanderen ikke får lov at udfolde sig, og det kan forhåbentlig bane vej for pointhøst til FC Sydvest, der med en sådan høst skal opleve usædvanlige resultater i de øvrige kampe for, at der skulle komme nerver på, når vi når ind i juli ,og tingene afgøres.

Der er plads til 400 siddende tilskuere onsdag aften i Bankparken, og da der loves fint vejr og gratis entre, bør der være stor opbakning til vor kommunes fodbold-fyrtårn

Af Finn Hedegaard 

Share