Yderligere tre aftaler på plads i FC Sydvest

Yderligere tre aftaler på plads i FC Sydvest

jul. 27, 2019


Der har været livlig aktivitet i FC Sydvest med at få alle spilleraftaler på plads her i sommerpausen. Og der er faldet yderligere tre aftaler på plads.

Således er målmandsteamet endeligt på plads. Victor Rasmussen og Jannick Andersen har forlænget deres aftaler og da Kasper Tiedemann allerede er klar, så er der tre målmænd. Victor’s historie er blevet fortalt på vores hjemmeside og her forklarer han hvor godt samarbejdet er mellem de tre målmænd og derfor er det en stor fornøjelse at målmandsteamet er komplet og kører videre som i sidste sæson.

Endnu en spiller har forlænget. Det er kantspilleren Burak Bozdemir. Burak har i den forløbne sæson kommet ind i adskillige kampe og med sin energi sat tempo i spillet. Og det er vigtigt for FCS at have spillere der kan gå ind og gøre det som Burak har gjort i den forgangne sæson.

Aftalerne betyder også at man er tæt på at have holdkortet på plads. Ser man bredt på holdet er det blevet klart forstærket. Og det er med optimisme at klubben ser frem til den kommende sæson som starter lørdag 3/8 på hjemmebane i Bankparken Tønder mod AB.

Artiklen er lavet i samarbejde med STARK, Ribe Stampemølle

Share