Hillerød – FCS 2-3 Stolt assistent træner: “Flot fight af gutterne.”

Hillerød – FCS 2-3 Stolt assistent træner: “Flot fight af gutterne.”

maj. 11, 2019


Det tegnede til at blive “sådan en af de dage.” I ved, hvor alt går galt. Det er sådan en dag hvor Murphys lov træder i kraft. Alt hvad der kan gå galt, det går galt.

Spiller bussen tager afsted. Snart får de et telefonopkald at maden de skulle have haft med ikke kommer alligevel. Et af den slags misforståelser der kan ske. Så opstår der nogle misforståelser om hvor en af spillerne skal hentes. Da de så lykkes, så er de alvorligt forsinkede.

FCS spillerne ankommer forholdsvis sent til Hillerød og får ikke den sædvanlige rolige optakt. Her fortæller assistent træner Peter Randbo Jepsen: “Det er ligesom om spillerne rykkede sammen. De var der, de var klar.”

FCS viste fra start at skader og andre forhold ikke hæmmede dem. I det 8. minut slår Christian Degn Clausen et flot hjørnespark og ligeså flot grader Jeppe Schultz bolden i nettet. “Det virkede som om Hillerød havde det ligesom os sidste lørdag. De blev fuldstændig overrumplet og var slet ikke klar,” forklarer Peter Randbo Jepsen. Og det blev værre endnu for Hillerød. I det 13. minut gennemfører Silas Songani og Marco Hansen et flot angreb  som ender med at Marco afdribler  Hillerøds målmand og scorer.

FCS har en god god fornemmelse i pausen, men trods det starter Hillerød som lyn og torden. Det bliver til Hillerød scoringer i det 47. minut og det 51. minut. Men FCS spillerne lod sig ikke slå ud af det.  I det 65. minut  fik Jeppe Hansen  fat i en mislykket  tilbagelægning til Hillerøds målmand og Jeppe  sagde tak og udnyttede flot muligheden. Og det blev kampens resultat selvom vi allesammen fik lov at svede angstens sved til sidst. I det 88. minut var Hillerød tæt på, men Jeppe Schultz kan ikke bare lave hovedstødsmål, han kan også redde på stregen.

Det var bare så vigtig en sejr. Og Peter Randbo Jepsen fortæller stolt: “Flot fight af gutterne.”

Næste lørdag tager FCS imod Marienlyst og det må være et  must at man er klar og ikke undervurderer modstanderen. En sejr mere her vil skabe god afstand til nedrykningsstregen. Så fuldt fokus fra start skal der til.

Men fighter holdet som de gjorde dag er der ikke tale om nedrykningsfare. Alle  odds var imod FCS idag .  Kan spillerne kæmpe sig igennem det,  er der ikke mange ting der kan slå dem ud. Flot,  flot og flot.

 

Share