Kasper Sørensen er tilbage hvor det hele startede

Kasper Sørensen er tilbage hvor det hele startede

jul. 17, 2019


Kasper Sørensen der har trådt sine barnesko i Tønder rent fodboldmæssigt har valgt at skrive kontrakt med FC Sydvest igen.

Når vi siger igen, er det fordi Kasper af flere omgange har været spiller i FC Sydvest. Dengang FC Sydvest var et helt ungt og nyt samarbejde, kom Kasper med som 17- årig og var med til en række oprykninger. Faktisk nåede Kasper at spille over 200 officielle kampe for FC Sydvest og nu bliver det forhåbentligt til mange flere. Siden valgte Kasper Sørensen at prøve sig selv af på højere niveau i Sønderjyske og Brønshøj.

Så det er ikke bare en dygtig fodboldspiller FC Sydvest kan sætte på holdkortet i den kommende sæson. Det er en erfaren spiller, som er i stand til at give erfaringen videre til de unge spillere.

Kasper Sørensen er også involveret i FC Sydvest på anden måde. Kasper Sørensen er formand for Tønder SF, som er en af moderklubberne som står bag FC Sydvest. 

Kasper Sørensen spiller mest på den centrale midtbane, men kan i virkeligheden bruges på rigtig mange pladser. Så cheftræner Hans Henrik Andreasen er glad for den type fodboldspiller som Kasper repræsenterer. At Kasper Sørensen har sagt ja er en væsentlig forstærkning af FC Sydvest og det øger muligheden for at sikre en god sæson for klubben.

 

Share