FC Sydvest slår Vejgaard 3-1 efter flot indsats

sep. 29, 2019

Der er slet ingen tvivl om at Vejgaard ville revanchere sig efter 3 hårde nederlag. Og som nævnt i optaktsartiklen, så havde især skader brudt rytmen for Vejgaard.Men Vejgaard måtte indkassere det fjerde nederlag i træk i 2. division. Og det faktisk 5 nederlag i træk, hvis man medregner pokalnederlaget til AAB i Onsdags på 0-6.

FC Sydvest spillede en god kamp. Lige fra start satte de sig på kampen. De spillede med den ro og selvsikkerhed som et hold der oplever medgang gør.

Kampen var ikke ret gammel før den første scoring kom. Flot kombinationsspil i venstre side førte til et indlæg hvor Marco Hansen modigt kaster sig frem og headset bolden i mål. I første halvleg fortsatte FCS det fornuftige spil og i det 24. minut var venstre siden igen oplægger til en ny scoring af Marco Hansen. Indlægget kom fladt, Songani springer over bolden og Marco passerer Vejgaard keeperen med et fladt skud. Flot mål.

I anden halvleg kom Vejgaard mere med og havde et par gode chancer inden Martin Sloth Christensen fik reduceret til 1-2. Samme spiller blev senere sendt i bad efter sin anden advarsel. Nu var det for Vejgaard bare et spørgsmål om at at slippe så nådigt fra opgøret som overhovedet muligt. FCS var i total dominans. Og nu ville FCS spillerne lukke opgøret.

Marco Hansen gennemførte i det 76. minut et commandoraid ovre i højre side af banen og serverede bolden til Ardit Murati og så stod der 3-1. Igen et flot mål.

I det hele taget tyder spil og mål godt for resten af efteråret. Det var en rigtig god indsats. Og nu ligger FC Sydvest nr. 6 i tabellen. Lige pludselig er man i den sjove ende.

Tillykke til spillerne og trænerne. Men ikke mindst tillykke til publikum. De fik en flot fodboldkamp at varme sig på i det efterårsagtige vejr lørdagen bød. Den kamp havde fortjent flere tilskuere.