FC Sydvest 05 Tønder møder Thisted FC på lørdag den 6. marts 2021 i Kloster

FC Sydvest 05 Tønder møder Thisted FC på lørdag den 6. marts 2021 i Kloster

mar. 3, 2021


En tidlig sæsonstart mod en meget stærk modstander.

Så er det igen fodboldforår for FC Sydvest 05 Tønder og de øvrige hold i 2. division, og det bliver en tidlig start på lørdag mod Thisted FC, som jo var nedlukket som en del af Nordjylland i efteråret 2020.

Så nu skal Jes Bekkes trup på banen, og det sker på kunststofgræs på lørdag kl. 13.00 i Løgumkloster, hvor der desværre IKKE må være tilskuere.

Jeg synes, vi har en spændende ung trup, som jo er blevet bredere, idet vi har fået en del tilgang af især unge talenter fra Kolding. De giver mig flere muligheder for indskiftninger tidligere i kampen end ellers. Men det faktum, at truppen er blevet bredere, ændrer ikke ved, at vi i den kommende weekend kommer op mod et tophold, der har nogenlunde den samme trup, men er blevet forstærket på målmandspladsen, siger Jes Bekke.

Jes Bekke er dog alligevel rimelig fortrøstningsfuld, for der er en god basis i bagkæden, midtbanen har fået flere strenge at spille på, og i angrebet viste efteråret, at der igen kunne scores.

Og det må der gerne på lørdag og helst i den rigtige ende, for pointgevinst vil give det stød i den rigtige retning, der kan betyde redning og overlevelse i den meget intense forårssæson.

 

Af Finn Hedegaard

 

 

Share