Det må gerne gå fremad mod BK FREM

Det må gerne gå fremad mod BK FREM

maj. 7, 2021


Der findes traditionsklubber i Danmark, der har haft sin storhedstid og som søger tilbage mod fortidens storhed. Det er hold som AB, B 93 og FREM. Førstnævnte er i øst-kredsen og ligner et kommende 1. divisionshold, som altså ” kun” er landets tredjebedste række. Det samme gælder for B93 og FREM, som netop er FC Sydvests 05 Tønder næste to modstandere.

Lad os tage BK FREM først, som er Valbys stolthed, og som ligger på en af de 5 pladser, der giver plads i 1. division. Holdet lå godt indtil forårsstart, men siden er holdet falmet lidt og har mistet momentum, uden dog at være i den situation, at holdet ikke har noget at spille for.

Det samme gælder for FC Sydvest, som bestemt har meget at spille for, men det er i den anden ende af rækken, hvor alvoren virkelig er til at forholde sig til.

FC Sydvest er ikke uden chancer mod noget hold i rækken, og det samme gælder lørdag eftermiddag på Valby Idrætspark, hvor en sejr ikke vil være en sensation, men dog en artig overraskelse.

Den må gerne komme, og skulle der være en enkelt FC Sydvest-fan, der som” ludoman-light” vil sætte en ” hund” på sine favoritter, vil det nok også kunne udløse et afkast, der ligger over det at sætte penge i banken.

Lad os håbe på et vendepunkt, inden vi så tager imod en anden falden storhed B 93 næste lørdag i BankParken.

 

Af Finn Hedegaard

Arkivfoto

 

 

 

Share