Nederlag til topholdet fra B93

maj. 16, 2021

Der er desværre ikke mange livliner tilbage; for efter lørdagens opgør mod B93 i BankParken står det fast, at 0-2 stadig giver 0 points, og det betyder, at der er et stort spring op til Næsby og Holbæk, som dog så ud til at hente points mod Jammerbugten og Middelfart, men alligevel endte med at tabe, hvilket giver FCS et lille lys i mørket før de sidste tre kampe.

I lørdagens opgør kom B93 hurtigt foran efter 4 minutter, men det betød ikke, at FC Sydvest gav op og holdet havde da også, især i 1. halvleg, muligheder for scoringer, men som det desværre er sket så ofte i dette forår, så endte det i de gode viljers massegrav.

Efter pausen så man ikke så meget til FCSs chancer, og da B93 øgede til 2-0 efter godt 70 minutters spil, var den pot ude.

Her kommer så et lille resume fra en trofast FC Sydvest fan, Ib Hansen:

”Først det positive. FC Sydvest spillede en flot 1. halvleg. Havde vi spillet sådan i hele sæsonen var vi ikke kommet i nedrykningsfare. I første fase havde vi 3 gode scoringsmuligheder, men ind ville bolden ikke. Senere i halvleg havde vi 4 gode chancer, dog uden resultat. B93 havde det bedre med målfarligheden og allerede efter 4 minutter kom de foran. Generelt var de mere aggressive og boldsikre end os.
Efter pausen blev det mere ping-pong med B93 som de toneangivende og farlige, og Tidde måtte frem med et par flotte redninger. Men efter 29 minutter kunne han ikke hindre B93 i at score yderligere, og derved blev det.”

Frustration og skuffelse, ja, mørket er ved at sænke sig over FC Sydvest, som især har svært ved at skabe chancer og score.

Næste lørdag er der en lang tur til Jammerbugten, som med sejr kan sikre sig oprykning, mens FC Sydvest nok må sige, at den sidste livline er bristet, hvis hjemmeholdet jubler.