Optimisme i en lidt usikker situation

Optimisme i en lidt usikker situation

jul. 12, 2021


Mandag aften kl. 18 starter FC Sydvest 05 Tænder forberedelserne til den nye virkelighed i Danmarksserien, hvor holdet er kommet i pulje med 5 odenseanske omegnsklubber, Sfb Oure, Århus Fremad 2, Hedensted samt Varde. Umiddelbart skulle man mene at FC Sydvest stod stærkt imod disse hold, som dog er yderst kompetente, men usikkerheden er at FC Sydvest ikke præcist ved, hvilke spillere der er til rådighed endnu.

“Jeg ved, at vore sportschefer arbejder benhårdt på at få aftaler i stand med gode spillere, som vil klæde vores hold, men mange af dem sidder og tæller på fingrene, for hvor er engene grønnest, hvor er der gunstige økonomiske og sportslige vilkår, siger træner Jes Bekke”, der dog ikke vakler i troen på at, der nok skulle kunne skabes noget positivt i det kommende år. Der bydes på 9 kampe i tre tempi, inden vi næste sommer ved, om vi er Danmarksserie eller divisionshold igen,

Et par af de bærende kræfter har sagt ja til, at arbejde på at bringe os tilbage, nogle af de rutinerede tæller på knapperne, så ja, lidt usikkert er det, hvem der dukker op til træning på mandag eller dagene derefter.

Jes Bekke kan dog ikke undlade at ærgre sig over, at sidste sæson endte med nedrykning, for holdet præsterede i mange kampe, stod godt i forsvaret, skabte de rigtige chancer men fik ikke forløst det i form af scoringer. Samtidig kunne han og klubben godt have ønsket sig, at DBU gav dispensation på nogle af de områder, hvor nedrykning betød begrænsninger. Her tænkes der på, at man skulle have tid til at slikke sårene og tilbyde spillerne nogle økonomiske vilkår, som Danmarksserien forbyder,

Men status er status: FC Sydvest spiller i Danmarksserien i det kommende år. Et slagkraftigt mandskab skal vi nok få, og så er det bare, at de fodboldinteresserede ser glæden ved at opleve fodbold på BankParken fra og med d. 6. august, hvor traditionsklubben B1913 i blå bluser møder og mod vore hvidblusede.

Vort sponsorlandskab er intakt; lad også de fodboldglade over hele kommunen vise ligeså meget fodboldinteresse omkring det lokale som der er vist omkring det nationale.

Af Finn Hedegaard
Arkivfoto Flemming Andersen

 

 

Share