⚽️⚫️⚪️ 1 MÅNED TIL SÆSONSTART ⚫️⚪️⚽

⚽️⚫️⚪️ 1 MÅNED TIL SÆSONSTART ⚫️⚪️⚽

feb. 27, 2022


Truppen er i fuld gang, trænerne arbejder knaldhårdt med at gøre spillerne klar, og sportschefen arbejder på at fuldende truppen.
Vi giver her et overblik.

Status på truppen er, at der er 21 mand på nuværende tidspunkt; hele truppen kan ses her:

Truppen

I den forbindelse har vi taget en snak med sportschef, Carsten Jørgensen, som fortæller:
“Jeg synes truppen på nuværende tidspunkt er fin, men vi arbejder på at gøre den komplet, hvilket vi er fortrøstningsfulde omkring nok skal lykkedes os.”

Indtil videre er der spillet 4 træningskampe, som har udmøntet sig i 1 nederlag, 2 sejre og 1 uafgjort.
Første træningskamp endte med et 2-1 nederlag til et velspillende U19 hold fra SønderjyskE, på kunstgræsbanen i Tønder. Derefter gik turen til Guldager Idrætscenter, Hvor SGI blev besejret med 2-0, inden Egen blev besejret med 1-0, på kunstgræsbanen i Løgumkloster. I den omvendte og 4. kamp, igen mod Sædding/Guldager, endte opgøret 2-2 i Skærbæk.

Vi har taget en snak med cheftræneren omkring de 4 kampe og starten generelt. Kasper fortæller:
“Jeg synes vi har haft 4 gode træningskampe mod modstandere fra forskellige hylder. Jeg er meget tilfreds med at vi kun har lukket 1 mål ind i gennemsnit, fortæller Kasper, og fortsætter; Vi har arbejdet rigtig meget på vores defensive struktur, så det er rart at der også kommer output på, i kampene. Derudover synes jeg at vi arbejder stenhårdt til træning, hvor der er god koncentration og energi. Det skal vi fortsætte med.”

Der er 1 måned til 1. turneringskamp i foråret mod Svendborg/Oure, hvordan kommer den til at foreløbe sig?
“Jamen vi har stadig 2 træningskampe tilbage, hvor vi kan øve os på de ting vi arbejder med til træningerne. Vi har primært arbejdet med defensiven, hvilket vi også bliver ved med, men vi skal også have bygget spillet med bolden på, samt dødbolde. Jeg synes vi er giftige på omstillinger allerede, noget som FC Sydvest har været kendetegnet ved siden 2005, og det er klart, det er et våben, som vi vil gøre endnu stærkere også, fortæller cheftræneren altså.

Spændende bliver det i hvert fald, at følge vores fodboldflagskib i den kommende forårssæson, hvor målet er at skrabe point nok sammen, til at undgå nedrykning fra Danmarksserien.
De to omtalte træningskampe, finder sted lørdag d. 5 marts og søndag d. 13 marts, i hhv. Skærbæk og Fredericia.

Forårssæsonen starter d. 26 marts på hjemmebane mod Svendborg/Oure. Kampen spilles på kunstgræsbanen i Tønder.

 

Share