Sikker sejr mod Bramming til U13 Drenge Liga 3

apr. 18, 2022

På en flot forårsdag på Bredebro stadion, hev u13 drengene 2. påskedag en sikker sejr hjem mod Bramming.

Efter en god påskeferie var drengene toptunede og fulde af energi. Vi lagde ud med et højt pres som tydeligt stressede Bramming spillerne.

Allerede efter 9. minutter fik vi et frispark uden for feltet. Dette sparkede Jonas Jordt sikkert ind til føring på 1-0. Vi fortsatte det høje pres og det resulterede i en del hele og halve chancer, efter 18. minutter kom så endnu en belønning, da Victor Hougaard-Frederiksen efter lidt klumpspil får bolden prikket hen til Jonas Jordt som igen scorer til stillingen 2-0.

Alle spillere lagde rigtig god energi i både pres og genpres, hvilket bevirkede at Bramming stort set ikke kom over midten i første halvleg. Kort før pausefløjtet får vi så reelt afgjort kampen. Jonas Sørensen tager chancen ude fra og rammer stolpen, Lukas Homilius er hurtig i opfattelsen og er over riposten og scorer sikkert til 3-0, som blev pausestillingen.

1. halvleg blev en rodet affære

Vi aftalte i pausen at vi i 2. halvleg skulle fortsætte med at spille bolden og lade Bramming løbe efter den, men af en eller anden grund begynder vi at drible meget, samtidig med at vores kanter vælger at trække ind i banen i stedet for at bruge hele banens bredde. Disse ting samt det faktum at Bramming havde fået lov at sætte en ekstra spiller ind efter de var kommet bagud 3-0 gjorde at 2. halvleg blev meget rodet.

Det var dog stadig os der producerede chancerne og vi var bl.a. tæt på med et stolpeskud fra både Tobias Søegaard og Musharraf, men vi skulle hen til 10 minutter før tid før vi fik bolden ind igen. Victor Hougaard-Frederiksen opsnappede en dårlig aflevering og kunne sikkert score, til kampens resultat 4-0, alene med målmanden.

Vi fik vist rigtig gode momenter, men vi fik også at se at vi ikke kan gå på vandet hvis vi ikke yder vores bedste. Øvelse gør som bekendt mester, derfor fortsætter vi ufortrødent på træningsbanen, så vi forhåbentlig kan hive endnu flere sejre hjem.

Tak til de mange fremmødte tilskuere. Drengene sætter virkelig pris på opbakningen. Til dem der ikke nåede ud til kampen, kan vi sige at vi spiller på Bredebro stadion igen på søndag den 24. april kl. 14.00 denne gang mod Skjern.