FC Sydvest 05 Tønder møder Herning Fremad

FC Sydvest 05 Tønder møder Herning Fremad

jul. 23, 2022


FC Sydvest spiller her i dag klokken 12.00 træningskamp mod Herning Fremad i Herning. Herning Fremad har lavet et flot interview med Kasper Sørensen, som du kan se her.

Forud for morgendagens, og sæsonens, første træningskamp for Jyllandsserien, har vi talt med FC Sydvest 05 Tønders træner, Kasper Sørensen, for at få et større kendskab til vores modstander Læs med her:
FC Sydvest 05 Tønder er nedrykkere fra Danmarksserien. Hvad lærte i den foregående sæson?
Først og fremmest lærte man på den hårde måde, at en nedrykning ikke nødvendigvis er lig med at man rykker op med det samme igen (fra. 2. division, red.) Det er tit en farlig cocktail, især med tanke på, at vi i vores tilfælde, mistede rigtig mange spillere sidste sommer. Derudover mistede man 5-6 starter i vinters. Derfor er det også naturligt, at det tager tid for nye spillere at lære klubben og ikke mindst hinanden at kende, hvilket vi er kommet godt efter.
Hvordan vil I omstille jer til Jyllandsserien 1

Vi har lært enormt meget det sidste år, og føler os godt rustet til den kommende sæson. Vi har kun mistet et par stykker, og den anden vej, hentet nogle interessante forstærkninger til holdet. Vi ved at det bliver en svær række, da holdene er gode og dygtige, men vores mål er at komme med i oprykningsspillet. Det kræver dog 100% indsats til hver kamp såvel som hver eneste træning.

Hvad vil være jeres fokuspunkter frem mod lærdagens træningskamp mod Herning Fremad?

Vi har ikke de store taktiske genistreger i ærmet Det handler om at alle får en masse kilometer i benene, og at vi undgår skader. Men udover det, vil jeg gerne se om vi ikke kan formå at spille til 0, og ikke mindst turde at begå fejl.

Kender du noget til Århus Fremad holdet på forhånd?

Jeg har ikke det store kendskab til Herning Fremad (endnu), da jeg kun har set én kamp, udover en lang historie som klub, og jeres sammenlægning i 1999. Men jeg håber da, at denne træningskamp, kan give et positivt indtryk fra begge sider, så vi kan mødes igen.

Hvordan forventer du kampen kommer til at forløbe?

Jeg håber at kampen bliver intens, med en god fight og noget flot fodbold. Hvis vi så også kan formå at vinde, er det prikken over I’et Derudover håber jeg at begge hold koncentrere sig mere om sig selv, fremfor for alt muligt andet, og det derved bliver en god træningskamp.

Vi siger tusind tak til Kasper for at medvirke et vores lille pree-game optakt
Kickoff i morgen (lørdag) kl 12:00 i klubben ⚽
FORZA FREMAD
Share