FC Sydvest 05 Tønder tilfreds med pointdeling i debuten

aug. 10, 2022

FC Sydvests første opgør i Jyllandsserien fandt sted tirsdag aften i Kolding, hvor KIF var modstanderen.

En svær start mod en modstander, der har mulighed for at bruge spillere fra 2. divisionstruppen, og det gjorde holdet brug af ligesom der var megen rutine hos de øvrige spillere.

Det gjorde dog ikke FC Sydvest mere modløse, end de kunne spille en meget flot 1. halvleg, hvor holdet kom foran med 2-0 på mål af Magnus Nikolajsen og Villads Møller, og ifølge træner Kasper Sørensen kunne holdet have afgjort kampen på dette tidspunkt, da der var chancer nok til at udvide føringen.

Som det så ofte sker, så reducerede KIF på et frispark i slutningen af halvlegen, og så var billedet ændret til fordel for hjemmeholdet, der sad på 2. halvleg og fik udlignet til 2-2 midt i halvlegen

“Set over hele kampen må vi være tilfredse med at komme herfra med et point”, siger Kasper Sørensen, der positivt noterede en fin 1. halvleg som det, der er værd at tage med fremover.

Næste opgør i den komprimerede turnering er Horsens Fs på lørdag kl. 12.30 i BankParken. Det kan blive hedt vejrmæssigt, og måske også på banen