FC Sydvest taber sæsonåbner

aug. 11, 2023

FC Sydvest 05 Tønder har været ude for en større udskiftning i truppen, hen over sommeren. Begge midtstoppere og begge de centrale midtbanespillere er stoppet, så det er meget vigtige positioner som skal dækkes ind af nye spillere. Desuden er topscorer Villads Møller og anfører Rasmus Hoeg ikke til disposition pt.

Alligevel var det et særdeles velspillende FC Sydvest 05 Tønder, der viste at projektet nok skal lykkes, når truppen får spillet til at glide. Desværre fik vi ikke spillet omsat til mål før pausen og da Kolding Boldklub samtidig scorede en enkelt gang, var det dem der kunne gå til pause med en 1-0 føring.

Koling Boldklub kom godt ud til 2.halvleg og efter bare 7 minutter udnyttede de noget klumpspil efter et hjørnespark til at bringe sig yderligere foran. FC Sydvest fandt igen noget godt spil frem og efter 62 minutter blev et hjørnespart sendt højt ind i feltet, hvor midterforsvaren, Marc Poulsen nåede højst op og pandede flot bolden i mål, lige under overliggeren. Det næste kvarter pressede FCS godt på og var flere gange tæt på udligningen, men med et lille kvarter tilbage opstod et nyt klumpspil i FCS forsvaret og bolden blev prikket ind til 1-3. Minuttet senere ramte Danny Janecek overliggeren med et friskt langskud, men herefter fusede det lidt ud og Kolding kunne tage de tre point med hjem.