FC Sydvest møder BK Klitten på lørdag

FC Sydvest møder BK Klitten på lørdag

apr. 3, 2024


Kom FC Sydvest 05 Tønder skidt i gang med sæsonen, så gjorde BK Klitten det også, da de hjemme i Hvide Sande tabte 0-2 til Sædding/Guldager, der ligesom FC Sydvest 05 Tønder, er nedrykkere fra Jyllandserie 2. BK Klitten spillede også i Jyllanserie 2 i efteråret, hvor de blev nummer 6 af 8 hold. 12 af de i alt 16 point blev hentet hjemme i Hvide Sande, da kun bundholdet Søften blev besejret ude.

Dermed må FC Sydvest 05 Tønder tage favorit kasketten på, på lørdag klokken 13.00 på kunststofbanen i Tønder, bagved Tønderhallerne. FC Sydvest skal have lidt mere fart i benene og i bolden i det fremadrettede spil, end tilfældet var i Bramming, men så tror vi også at vi kan sætte de første point på kontoen, så vi kan holde trit med topholdene, og selv være en del af toppen.

Så vi håber på at mange tilskuere vil tage turen til kunststofbanen i Tønder og give holdet en flot støtte. Der er kommet nye spillere til holdet, der virker mere komplet end længe. De skal lige have fundet sammen, men så tror vi også på at det bliver rigtig godt.

Vi ses Lørdag den 6.april klokken 13.00 – FC Sydvest 05 Tønder, Sammen om det lokale.

Share