Rasmus Hoeg: DER, jeg gerne vil spille

Rasmus Hoeg: DER, jeg gerne vil spille

jun. 17, 2024


FC Sydvest 05 Tønder har spillet noget rigtig godt fodbold i de seneste kampe, men hvad er egentlig grunden til holdets forandringer. Her vil vi gerne pege på Mads Hoeg der er vendt tilbage efter en skade. Samtidig med at midtstopperen er blevet kampklar, er hans forsvarsmakker Mikkel Neesen blevet trukket tilbage i midtforsvaret og de to matcher hinanden rigtig godt. Med de to tilbage i forsvaret, har vi fået anfører Rasmus Hoeg skubbet op på den centrale midtbane og det er HER, den store forskel kan ses. Ralle har i den grad fået sat pondus på midtbanen med sin enorme fysik og arbejdsiver, og den vilje, det vinderinstinkt som Rasmus besidder, har smittet af på hele holdet.

Men hvad synes anføren selv om at være blevet rykket frem på banen, på en plads der kræver enorm meget energi. “Det er jo det jeg kan lide” siger Rasmus Hoeg, og fortsætter. “Det er jo min ønskeposition, det er der jeg gerne vil spille og det er jo når jeg spiller der, at vi henter point’ene. Og så fik jeg jo en stor chance i dag, ramte den rigtig godt og bragte os foran 2-1, kort efter at de havde udlignet. I dag så jeg 11 mand på banen der fightede og gav sig selv 100%. Det var simpelthen lækkert at være med til og er også grunden til at vi tager de tre point”.

På fredag står der så Fredericia på menuen. Fredericia er helt suverænt, allerede rykket op og vi skal gerne have point med derfra. Rasmus Hoeg er helt klar i mælet, når han fortæller hvad der skal til. “Vi skal til Fredericia og nappe tre point, det er helt klart. Om vi skal bruge et eller tre point har jeg ikke et bud på, før runden er færdigspillet. Men vi tager til Fredericia for at vinde, det er helt sikkert. Vi skal dø med støvlerne på og komme med samme indstilling som i dag” (lørdag red.).

.Vi vil de kommende dage prøve at se på alle de scenarier, der kan forekomme i sidste runde og hvad betydning diverse resultater vil få. Det bliver en dramatisk sidste runde.

 

 

Share