Trupstatus, FC Sydvest 05 Tønder

Trupstatus, FC Sydvest 05 Tønder

jul. 25, 2024


Efter forårets skuffende nedrykning til serie 1 har det været tid til at kigge godt og grundigt på truppen og dens sammensætning. Der har været mange samtaler som har ført til, at vi siger farvel til Følgende spillere: Mikkel Neessen, Alen Merusic, Ali Bojoumi, Mathias Andreassen, Huseyin Øzcan,  Emil Schmidt og Adis Skopljak.

Tak for indsatsen og held og lykke fremover til Mikkel, Alen, Ali, Mathias og Huseyin.

Med Emil og Adis siger vi farvel til 2 Tønderdrenge. Emil flytter med sin familie til Vejle og Adis flytter sammen med sin kæreste i Aarhus, så den lange køretur til træning og kamp kan desværre ikke hænge sammen med deres nye hverdag. Der skal herfra lyde en kæmpe tak til dem begge for deres store indsats igennem de sidste mange år.

Når nogen stopper, så kommer der nye til. Der vil løbende frem mod sæsonstart blive præsenteret nye profiler, men vi kan starte med at offentlige følgende:

  • Oliver Feddersen og Jonas Lauesen, fra vores eget U17 hold, træder et skridt op og bliver en del af truppen.
  • Oliver Sandholt vender hjem efter skoleophold og et ophold i Haderslev FK, (SønderjyskE)
  • Marwan Kediye vender hjem efter et ophold i Flensborg 08 og træder ind i truppen.

Alle 4 kommer fra vores lokale moderklubber og de glæder sig, sammen med os, enormt til at være en del af FC Sydvest.

Jeg vil her gerne komme med en klar opfordring til spillere der har lyst og ikke mindst mod på  at prøve sig af, i at tager fat i enten Jan Nino Jørgensen eller mig.

Generelt ser vores trup rigtig spændene ud. Der er nyt ungt lokalt gåpåmod kombineret med erfarne spillere der alle er klar på at give den max gas. Jeg er enormt glad for den dedikation til FC Sydvest, jeg har kunnet mærke i vores samtaler. Så optimismen er stor, og vi glæder os til at komme i gang.

Med venlig hilsen
Kim Hvass
Sportslig ansvarlig.
Share