Cheftræner, Jes Bekke glæder sig til at komme i gang igen

Cheftræner, Jes Bekke glæder sig til at komme i gang igen

jun. 1, 2020


Når man er fodboldspiller og træner med stor entusiasme omkring sin sport, er en ” karenstid” på to måneder i den bedste årstid ikke ønskværdig. Og sådan er det også for FC Sydvests 05 Tønder træner, Jes Bekke, der glæder sig til at have genset den trup, han har været afskåret fra at følge fysisk, siden coronaen lukkede stadions

  • Det er dejligt at være tilbage og se at spillerne rent fysisk ser fit ud. Nu skal vi se, hvordan vi kan få spillet til at fungere som hold, siger Jes Bekke, som selvfølgelig også har en holdning til afviklingen af resten af turneringen.
  • Det er godt, at vi skal spille om placeringerne, selv man kan være udfordret af et stramt program med midt-uge-kampe, når man har spillere, der skal passe sit arbejde. Men det er fælles for alle.

Sagen er jo, at FC Sydvest fra midten af juni og frem til d. 5. juli skal afvikle seks kampe mod modstandere fra østkredsen, og det giver i hvert fald to midt-uge-kampe, hvoraf den ene skal foregå på Sjælland.

  • Men jeg synes, at jeg og FC Sydvest har en god trup med stor rutine , og glædeligt at Marten vender tilbage siger Jes, som har en start 11ver på tegnebrædtet, men flere elementer som fx. skader og manglende træningsmulighed kan spille ind.
  • Nu venter vi blot på det konkrete spilleprogram, og så må vi se, hvordan vi navigerer os frem til en redning. Og her bliver Bankparken en stor hjælp.

De to nederste rykker direkte ned, og FC Sydvest er ikke direkte nedrykker i dag. Men gruppen af hold der ligger tæt er stor, så blot resultaterne af en spillerunde kan ændre på formen af Smileyerne.

Share