Dybt uheldigt pointtab til FC Sydvest

apr. 1, 2023

FC Sydvest 05 Tønder skulle lørdag eftermiddag op mod EFB’s divisionsreserver. Efter en lige åbning af kampen skulle der gå små 20 minutter inden det blev farligt for første gang. Et indlæg i EFB’s straffesparkfelt gav flere muligheder, men bolden blev ikke ramt ordenligt. Kort efter blev et skud sendt tæt forbi FC Sydvest målet. FC Sydvest overtog spillet mere og mere som tiden gik. Der blev spillet flot kombinationsfodbold og EFB måtte løbe meget uden at få fat i bolden. FCS vandt også mange dueller, men var lidt presset af omstillinger, når dueller blev tabt. Ved pausen var stillingen 0-0.

Kampen var kun lige fløjtet i gang igen, da FCS lagde stort pres på EFB i deres felt og målmanden måtte redde på stregen. Et par minutter senere var målmanden knap så heldig, da han med bolden på fødderne sendte den runde kugle lige ud i fødderne på Villads Møller der sikkert sendte bolden i mål. FCS havde godt kontrol over spillet i 2.halvleg. Midtbanen med Mathias Maibøll Andersen som det helt store omdrejningspunkt havde styr på kampen og det virkede kun som et spørgsmål om tid før velspillende FCS skulle komme foran 2-0. Det skete ikke og dybt inde i overtiden fik EFB sendt et indlæg ind i feltet og bolden blev sparket i mål til udligning 1-1. Kort efter blev kampen fløjtet af og resultatet gjorde ondt, for FCS havde spillet en fremragende kamp og havde fortjent sejren, som havde sendt os op på førstepladsen. Vi skal glæde os over spillet, det ser opløftende ud.

Næste gang gælder det Kolding IF’s divisionsreserver. Den kamp spilles i Kolding, tirsdag den 11. april kl. 19.30.