Et nederlag, der gør ondt

maj. 22, 2022

Fredag aften skulle være den festaften, der skulle bringe humøret og pointsene tilbage til de hårdtprøvede FC Sydvest 5 Tønder spillere, der ikke har prøvet at vinde en turneringskamp siden midt i efteråret 21.

Modstanderen var Tarup-Pårup, som ligger i den samme ende som FC Sydvest, så der var forventninger on, at skuden kunne vendes ved en sejr på en sommerfredag aften.

Men nej; håbet blev hurtigt punkteret, da Tarup-Pårup satte sig på kampen ved at score 2 gange i 1. halvleg, og da holdet samtidig udbyggede føringen til 3-0 efter 8 minutter i 2. halvleg, var det håb slukket for FC Sydvest, som nu må erkende, at nedrykning  til Jyllandsserien nu er rykket tættere på.

Holdets præstation denne aften var bestemt ikke i tråd med den positive udvikling, holdet ellers har være igennem i dette forår.