FC Sydvest 05 Tønder fik 1-1 i Hedensted

maj. 1, 2022

FC Sydvest 05 Tønder var en tur på udebane, mod formstærke Hedensted og FC Sydvest 05 Tønder fik en god start og viste både vilje og fight. Det var dog Hedensted der var tættest på med to skud på overliggeren, men herefter var det igen et FCS i ok kontrol halvlegen ud, selvom det var Hedensted der var mest på bolden.

Efter pausen starter FCS igen godt og efter 10 minutter får vi lagt et godt pres, der tvinger deres back til at lave en fejl. Rasmus Hoeg finder Mahir Dzankovic på en tværpasning og Mahir scorer til 0-1. Efter målet presser Hedensted på, men vi står godt defensivt og har nogle omstillingsmuligheder.

Hedensted får dog udlignet i deres gode periode, efter et godt indlæg, hvor en stærkt spillende Emil Schmidt i målet var chanceløs. Det lykkedes at få det ene point med hjem, via 1-1 mod en stærk modstander.

Efter kampen var det da også en tilfreds træner, Kasper Sørensen der siger:

“Alt i alt ender det med at være et fint resultat for Sydvest, der mødte en stærk modstander, der endnu ikke har tabt i 2022. Vore unge gutter spillede en meget moden kamp og der var flere gode ting, som der skal arbejdes videre med i næste uge, frem mod næste kamp, hjemme mod Varde på fredag”.