FC sydvest 05 Tønder indgår aftale med Morten Møllvang Snabe

FC sydvest 05 Tønder indgår aftale med Morten Møllvang Snabe

aug. 3, 2021


FC Sydvest 05 Tønder har indgået en aftale med den løbestærke 20. årige højre back Morten Møllvang Snabe. Morten har spillet sin sidste del af ungdomsårene i SønderjyskE. Tiden i Sønderjyske sluttede med U19 ligafodbold. Det første senior år spillede Morten i AABK på deres jyllandsseriehold. Morten er til daglig bosiddende i Aabenraa.

Morten udtaler:
“Jeg glæder mig virkelig til den kommende sæson i FC Sydvest 05 Tønder. Efter den første kontakt med Carsten og den efterfølgende betænkningstid, så var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville være en del af den nye sæson. Vi er et nyt hold med forskellige kvaliteter, der skal have det til at fungere. Det bliver rigtig spændende at være en del af, hvor jeg vil bidrage med hårdt arbejde og en masse offensive løb”.

Sportschef Carsten Jørgensen udtaler:
“Morten har fra første dag været vores 1. prioritet til højre back. Derfor er det selvsagt, at vi er glade for aftalen med Morten. Morten besidder en stor aerob kapacitet, og vil med hans gode tekniske evner, blive en kæmpe gevinst for os. Han besidder også en god indlægsfod, både i fart og stillestående. Han har også den nødvendige hårdhed til at klare sig alene i de defensive 1v1 situationer. Det er en spiller der vil bidrage med mange løb og gode offensive aktioner”.

FC sydvest 05 Tønder byder velkommen til Morten, og håber på et langt og succesrigt samarbejde.

Evt. spørgsmål rettes til sportschef Carsten Jørgensen, carsten.jorgensen@fcsydvest.dk ,21206803

Share