FC Sydvest 05 Tønder spadserede igennem serie 3

FC Sydvest 05 Tønder spadserede igennem serie 3

jun. 27, 2021


Ikke helt uventet lykkedes det nyetablerede FC Sydvest 05 Tønder at sikre sig førstepladsen og derved oprykning til serie 2, når sæson genoptages efter ferien.

Det blev da også en meget flot halvsæson med 14 kampe, hvor det kun lykkedes Skærbæk at slå FC Sydvest med 2-1, og også Ravsted fik point med hjem fra Tønder, idet deres første kamp sluttede 2-2.  Lidt skuffende for fodbolden var det dog, at enkelte hold måtte melde afbud og give FC Sydvest gratis points.

14 kampe og 37 points viser, at der er styrke og potentiale i den unge trup, hvorfra de kommende 1. holdsspillere gerne skulle udklækkes.

“Selvfølgelig vidste vi, at vi havde en bred og talentfuld trup, der ville være favorit til oprykning, og gennem fin fight og god fodbold lykkedes det da også at føre vort ungdommelige hold til en sikker 1. plads og dermed oprykning, siger Kasper Sørensen”, der har stået for træningen af det store kuld af spillere, der også rummer U-19 holdet, der også klarede sig fint med en 2. plads til følge.

Nu hedder det så serie 2, hvor man bl.a kan glæde sig til et ægte lokalopgør mod Højer, som etablerede sig i den bedste ende af rækken, uden dog at gå helt til tops.

“Vi lægger ud med træningen i uge 29, og det samme sted og tid som Danmarksserien i Bredebro, og det er spændende at se hvilken trup, vi kan stille med i den kommende halvsæson i den noget sværere serie 2, siger Kasper Sørensen”, der også forestår træningen i den nye sæson.

Af Finn Hedegaard

 

 

 

 

Share