FC Sydvest lever efter flot holdpræstation

FC Sydvest lever efter flot holdpræstation

jun. 15, 2024


FC Sydvest 05 Tønder havde kniven for struben, før dagens hjemmekamp mod Vejle B, der havde fundet fornyet energi med en flot udebanesejr over topholdet Fredericia. Kun en sejr kunne bruges og det kunne straks ses på spillet. Uret havde lige rundet et minut, da Frederik Gydesen på fornem vis driblede sig fri i højre side og sendte en perfekt aflevering på tværs, hvor Alen Merusic bankede bolden sikkert i mål. 1-0 til FC Sydvest 05 Tønder.

To minutter senere blev en bold stukket dybt i FCS feltet. Emil Schmidt var et mulehår fra at få bolden blokeret, men Vejle angriberen fik den prikket og kunne efterfølgende sende bolden på indersiden af stolpen og i mål. FC Sydvest gik straks til modangreb og efter 7 minutter landede bolden hos Rasmus Hoeg, der i Vejlefeltet havde tid og plads til at ligge bolden til rette for den gode højre fod, med hvilken han bankede bolden i nettet til 2-1.

Herfra var der mere ro på, indtil Vejle efter 27 minutter trykkede af fra ca. 35-40 meter. Bolden sad rigtig godt, men en stærk Emil Schmidt fik pareret bolden ud på stolpen. Endnu et langskud fra Vejle havde unge Schmidt dog ingen problemer med. FC Sydvest havde fint styr på spillet, men efter 44 minutter måtte Ali Bajoumi stoppe en omstilling og inkasserede et gult kort. Fire minutter inde i overtiden sendte Nicolai Bach Iversen en fremragende aflevering på tværs til Alen Merusic, der endnu engang viste sig usvigelig sikker og bankede bolden ind til 3-1.

Efter pausen skete der knap så meget. FC Sydvest pressede højt og pressede derved Vejle til at lave en del fejl. Der var flere muligheder for at FC Sydvest kunne have bragt sig på 4-1, men det virkede som om at der var styr på det. De sidste minutter og i overtiden pressede Vejle på, men der var styr på tingene i de bagerste geledder og FC Sydvest kune sætte tre meget fortjente point på kontoen

Share