Fodboldglæden bobler hos de yngre årgange 

Fodboldglæden bobler hos de yngre årgange 

jun. 1, 2021


En regnfuld og blæsende fredag eftermiddag på kunststofbanen i Tønder byder på 25 unge, drenge og piger, der nyder legen med den runde fodbold og samværet med deres kammerater fra hjembyen eller de andre fodboldbyer i Tønder Kommune. 

Det er FC Sydvest 05 Tønder, der har overtaget initiativet med at styrke fodboldinteressen blandt kommunens unge årgange 9, 10 og 11, og på en god dag kan op mod 45 drenge og piger nyde den kompetente træning, som udvalgte trænere med spidskompetencer udsætter dem for. 

“Vi har indtil nu trænet fire fredage i henholdsvis Tønder og Løgumkloster, og der viser sig god interesse for dette tiltag”, siger Jørn Torp fra Tønder og TSF/FC Sydvest, der koordinerer aktiviteterne. 

Hvert træningspas byder på et nyt tema, og denne fredag eftermiddag i Tønder var det førstegangsberøringer, der stod på skemaet, og der blev lagt iver og energi i øvelserne hos de unge, hvis forældre stod for transporten fra hele kommunen, og både Skærbæk og Agerskov var repræsenteret, selvom hovedparten var unge spillere fra Tønder. 

 Af Finn Hedegaard 

 

 

Share