Formstærke hold mødes på BankParkens græs

Formstærke hold mødes på BankParkens græs

apr. 14, 2023


I en utrolig lige og meget spændende oprykningspulje, mødes de to formstærke hold FC Sydvest 05 Tønder og Horsens fS på søndag klokken 12.30 i BankParken Tønder. Det er for begge hold, første kamp på græs og det er gået rigtigt godt på kunst, hvor FCS har hentet 7 af 9 mulige point, mens Horsens har hentet 6. Horsens startede med at tabe hjemme til topholdet Herning med 1-2. Derefter vandt de 2-3 i Kolding med den afgørende scoring dybt inde i overtiden, præcis lige som vi selv gjorde i Kolding. I den seneste hjemmekamp vandt Horsens hele 6-1 over Fredericia.

Det må dermed siges at være en rigtig stærk modstander med selvtilliden i orden, vi møder på BankParkens græsplæne og det skal blive spændende at se hvem der bedst tackler at skulle på græs. FC Sydvest 05 Tønder har spillemæssigt vist sig at have udviklet sig meget. Fællesnævneren for de tre første kampe har været at 1.halvleg har været lidt blandet, men det har været fantastisk at se hvordan det unge hold har formået at spille sig selv op efter pausen og spillet noget forrygende fodbold. Det tegner godt for sæsonen. FCS og Horsens mødtes to gange i efteråret, hvor vi vandt 2-0 hjemme og tabte 1-0 ude.

På søndag klokken 12.30 har vi brug for en stemningsfuld hjemmebane der kan hive de sidste procenter ud af drengene og give yderligere 3 point på kontoen. Til gengæld kan du som publikum forvente at se et ungt hold, der styrer spillet, spiller bolden godt rundt og har spillere der kan udfordre modstanderne på egen hånd. Desuden har vi set at vi er blevet skarpere i felterne.

Så der er ingen gode grunde til ikke at møde op i BankParken på søndag klokken 12.30.

Share