Frem vandt 2-1 i gyser over FC Sydvest

jun. 15, 2019

Kampen mod Frem var imødeset med spænding og alle vidste at det ikke blev et møde for sarte sjæle. Og opgøret levede fuldt op til forventningerne. Lad os sige det med samme. FC sydvest spillede en god kamp og set med objektive briller var det en flot fodboldkamp. Det har dog intet at sige for FC Sydvest der tabte med 2-1.

Det blev hurtigt klart at Frem er et rigtigt godt hold og sikkert det bedste vi har mødt i “kvalen.”

Men det stoppede dog ikke FCS der fra start spillede frisk til. Hurtigt fik spillerne tilkæmpet sig nogle store chancer. I det 19. minut havde mange på stadion set bolden inde. Et meget flot FCS angreb blev ført frem til Marco Hansen der løb lidt med bolden i højre hvorpå han spillede den skråt tilbage Jonas G. Hansen der sendte bolden lige forbi Frem’s mål.

Der kommer andre og nye billeder senere

Så skete der det, der ikke måtte ske. I det 24. minut udnyttede Frem noget usikkerhed i FCS’ forsvar og så stod det desværre 1-0 til udeholdet.

En af oplevelserne ved kampen var tilhængerne fra Frem, der trods klubbens generelle nedtur, holder fast ved deres klub. To busser var kommet fra København til Tønder. Og der var en fantastisk stemning på den endetribune hvor Frem tilhængerne var.

Anden halvleg blev en kamp for livet for FCS. Alle spillerne gav sig fuldt ud. Da kampen var slut havde de lagt det hele på banen. Det ene angreb flød efter det andet, men ind ville bolden ikke. Men fight belønner sig ofte og i det 34. minut fik Christian Degn Clausen bolden i nettet efter et hjørnespark. Og FCS pressede videre uden held. Det skal retfærdigvis siges at Frem også havde deres del af chancer. Og uafgjort var nok egentlig OK.

Netop som alle havde belavet sig på uafgjort fik Frem et tvivlsomt frispark det allerfarligste sted. Og Frem scorer et flot mål. Der er ikke mere at sige om det.

Nu må vi se i øjnene at vi ligger under nedrykningsstregen og dermed er en sejr over Slagelse i sidste kamp på udebane et lidt og så er vi stadig afhængig af andre resultater. Ærgerligt.