Jes: – Vi var godt med, men tabte desværre

Jes: – Vi var godt med, men tabte desværre

jun. 28, 2020


Midt i den varmeste dag i mands minde skulle FC Sydvest 05 Tønder i en heksekedel på Østerbro Stadion, hvor modstanderen var hæderkronede B 93, der fører rækken ret suverænt.

  • Og vi matchede dem faktisk og havde gode chancer, vurderer træner Jes Bekke efter kampen. Men desværre var der et par blundere i forsvaret, der gjorde udslaget til B93s fordel, der vandt 3-1 efter 2-1 ved pausen.

FC Sydvest kom ellers foran 1-0 efter en god kombination, som Morten Beck udnyttede til en overraskende føring, der dog blev ret kort.

Det blev altså en brandvarm lørdag eftermiddag, som også bød på vandpauser og 5 udskiftninger, der dog ikke alle var varmebetinget.

For Jes Bekke og FC Sydvest truppen vidste, at årets mål, som var at undgå nedrykning var nået, idet Vejgaard tabte og derved er der 7 points ned og kun 2 kampe tilbage.

Nu kan FC Sydvest så i de to næste opgør mod Holbæk og Hillerød sikrede sig de points, der kan flytte dem i tabellen, i bedste fald til en 4. plads, hvilket vil være fornemt.

Jes Bekke kan nu også afprøve flere spillere fra truppen, for at se hvem, der skal satses på i den nye sæson, der foregår i Vestkredsen, formentlig uden Vejgaard og Ringkøbing, men med Holstebro og Svendborg-Oure som nye modstandere.

Men onsdag gælder det Holbæk i Holbæk, og en sejr her vil være velkommen, men måske også en smule overraskende

 

Af Finn Hedegaard 

Share