Nu bliver det alvor, men også sjovt

Nu bliver det alvor, men også sjovt

mar. 23, 2022


FC Sydvest 05 Tønder træner, Kasper Sørensen glæder sig til komme rigtigt i gang.

Der er gået ret lang tid, siden FC Sydvest sluttede efteråret med en ordentlig nedtur i Tarup, og det er da også en bredere trup som den nye FC Sydvest træner, Kasper Sørensen står med, når der fløjtes op til kick-off på lørdag kl. 13.00, hvor topholdet SfB Oure besøger Tønder.

Bankparkens græs kan endnu ikke tåle belastningen, så der spilles på kunststofbanen ved Tønderhallerne, hvilket ikke bekymrer Kasper, som dog glæder sig til at spille på rigtigt græs om et par uger, hvor vi er kommet ind i april.

Og hvad er der så sket med truppen siden efteråret?

Vi har fået tilgang af nogle gutter fra bl.a. Kolding, og da opstarten i de 2 ½ måned har gået ganske fint, føler jeg , at vi har en trup på omkring de 20 spillere, som alle kan gå på banen og præstere.

Kasper Sørensen har en god blanding af rutine, repræsenteret af især Morten Beck og Rasmus Hoeg, samt nogle ivrige og gode unge spillere, der er villige til at yde den indsats, der skal til for at samle de nødvendige points om skal sikre overlevelse, når vi når frem til juni.

“Det er nu det er alvor, men også nu det bliver sjovt”, siger Kasper, der ikke havde sagt ja til at påtage sig trænerjobbet i sin barndomsklub, hvis han ikke havde troet på projektet.

Las os håbe på en god start mod et tophold, men da det er en helt ny turnering så at sige, er der ingen grund til ikke at tro på, at de tre points kan blive i Tønder. Her vil de i øvrigt også lune godt.

Af Finn Hedegaard

Share