Nyt fra FC Sydvest 05 Tønder.

Nyt fra FC Sydvest 05 Tønder.

jul. 25, 2023


En ny sæson står for døren, hvilket ofte betyder til og afgange af nye spillere. Det er naturligvis også gældende for FC Sydvest 05 Tønder. Indtil videre er der afgang fra følgende spillere:

· Søren Møller. (skiftet til Middelfart GB)

· Mathias Therkelsen. (udlandsrejse)

· Magnus Nicolaisen. (studie)

· Kasper Vejrup. (udlandsrejse)

Søren Møllers skifte til Middelfart er et glimrende eksempel på hvad vi gerne vil med vores nuværende spillerrekruttering. Vi vil gerne finde spillere der har været igennem en god ungdomsudvikling, gerne i et elitemiljø. Spillere der ikke på nuværende tidspunkt er klar til senior divisions fodbold. Det kan de måske blive ved at spille 1. holds seniorfodbold i FC Sydvest 05 Tønder. Det er Søren Møller et fint eksempel på. Søren har det sidste år trænet med i Middelfart GB 1 gang om ugen, samtidig med han trænede 2 gange ved os og spillede kampe for os.

”Jeg er virkelig glad for min tid i FC Sydvest 05 Tønder. Jeg har altid haft ambitioner om senior div. fodbold. Jeg vidste samtidig også godt, at disse ambitioner måske var lidt urealistiske taget min alder og position i betragtning. Derfor valgte jeg at tage til Fc Sydvest 05 Tønder, hvor der var udsigt til seniorkampe på et godt niveau, i et fint træningsmiljø. Jeg kan kun anbefale andre i samme situation at tage til FC Sydvest 05 Tønder.”

Indtil videre er der tilgang af følgende spiller:

· Mads Hoeg.

· Viktor Rasmussen.

Mads Hoeg kommer hertil fra Aabk, hvor han spillede på klubbens Jyllandsserie 2 hold. Mads Hoeg er en spiller der kan spiller flere positioner. Han en pasningsstærk og spilintelligent spiller, der også besidder gode defensive evner i det individuelle og holdtaktiske forsvarsspil.

Viktor Rasmussen er en gammel kending i FC Sydvest 05 Tønder. Han har før været 1. holds målmand i klubben, men har holdt pause fra fodbolden et stykke tid. Han har været tilknyttet træningsmiljøet siden april, men er nu med i kampen om spilletid i klubben. Viktor er en robust målmand der har en fin placeringsevne. Han er fin med fødderne og har rigtig gode indgreb, både ved indlæg og afslutninger. Der er for begges spilleres vedkommende lavet en aftale der løber til 30 juni 2024.

Arbejdet med at fuldende truppen fortsætter naturligvis. Vi har nogle prøvespillere der lige for tiden viser sig rigtig godt frem, samtidig er der en fin dialog med potentielle forstærkninger. Vi er fortrøstningsfulde med hensyn til at stille et slagstærkt hold, der kan indfri målsætningen om JS 1 til foråret.

Der vil komme opdateringer her på siden så snart der er nyt.

Share