Så skete det igen, nærmest ubærligt

maj. 3, 2021

I virkelighedens verden findes der noget, der hedder” at have tur i den”. Det modsatte er ” utur”, og det må FC Sydvest 05 Tønder opleve, den ene gang efter den anden.

Og, ja, det skete igen lørdag eftermiddag, hvor FC Sydvest havde fået udlignet til 1-1, da der manglede et kvarter, og 1 point kunne være brugbart.

Men så slog lynet ned, igen, igen som det er sket et utal af gange i denne sæson, og så scorede Middelfart kort før sidste fløjt. Stor jubel hos de blåblusede, der høstede vigtige point i bestræbelserne på at spille i 1. division næste sæson, mens de hvidblusede fra Sydvest kunne kaste sig fortvivlede i græsset. De sidste minutter i årets kampe har Fanden skabt, og det kan blive skæbnesvangert.

Middelfart kom i front efter mindre et minut og havde i det følgende mange og store chancer, men FCS kæmpede videre og pludselig slap vi igennem i Middelfarts forsvars venstre side og .. kunne kæmpe bolden i mål. Flere chancer blev det til FC Sydvest, men uden resultat, og så kunne Middelfart juble efter en scoring efter 92 minutter. Men hvor var forsvaret henne, så tæt på kick-off?

Et ekstra salt i såret oplevede vi, da Næsby hjemme slog Holstebro, og nu er der slået et hul på 5 points, som ikke gør livet nemmere. Holbæk tabte hjemme mod Dalum og ligger sde om side med FCS.

Men så længe der er liv er der håb, og måske er der 3 points at hente hos BK Frem, der ikke har vist sig så uovervindelige i dette forår.