Turen går til Næsby på Fyn

Turen går til Næsby på Fyn

sep. 17, 2020


På søndag kl. 14.00 er FC Sydvest 05 Tønder atter på Fyn for at kæmpe om værdifulde points i 2. division. I premierekampen var det forstaden Dalum, der fik besøg af FC Sydvest; på lørdag er det endnu en Odense-forstad, nemlig Næsby, der skal kæmpe mod os.

Hvis vi ser på resultaterne efter 3 runder, har Næsby klaret sig bedre end os, idet de vandt premieren, men så har de til gengæld tabt næste to, og har derfor 3 points, mens vi jo beklageligvis kun har det ene, som vi erhvervede mod Frem for 2 uger siden.

Hvad kan vi så vente os af lørdagens opgør, spørger vi træner Jes Bekke om?

  • Ja, vi står over for en stærk modstander i Næsby. Et hold, som vi jo kender fra tidligere, men de er blevet væsentligt forstærket op til denne sæson.
  • Men det er ikke et hold, vi ikke kan slå, hvis vi blot får påbegyndt målscoringen. For generelt synes jeg, at mit hold er den bedste udgave af FC Sydvest, der har været i mange år. Vi står godt på banen, lukker kun få bolde ind. Nu skal vi blot have udnyttet vore chancer, så kommer det nok.

Jes Bekke kan glæde sig over, at skadessituationen har bedret sig, hvilket har betydet, at en af profilerne, den normale anfører, Kasper Sørensen, med tilnavnet Kalle, nu er klar til at komme på banen.

Af Finn Hedegaard

Share